Гойко, Ірина Юріївна2022-12-212022-12-212022Гойко, І. Ю. Визначення якості кисломолочного напою оздоровчого призначення / І. Ю. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 70–71https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38744Досліджено комплексну оцінку якості кисломолочного напою з використанням фітокомпозиції із лікарської рослинної сировини з урахуванням групових показників (органолептичних, фізико-хімічних, енергетичної та біологічної цінності).A comprehensive assessment of the quality of a fermented milk drink using a phytocomposition from medicinal plant raw materials, taking into account group indicators (organoleptic, physicochemical, energy and biological value), was studied.м’ятакропиваромашкакомплексна оцінкакисломолочний напійякістьmintnettlechamomilecomprehensive assessmentfermented milk drinkqualityкафедра технології оздоровчих продуктівВизначення якості кисломолочного напою оздоровчого призначенняThesis