Потієнко, Тетяна ВолодимирівнаЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна2024-11-082024-11-082020Потієнко, Т. В. Перспективи використання дієтичної добавки «Еламін» у технології харчової продукції / Т. В. Потієнко, Н. М. Ющенко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19–20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 261.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45559ukеламінламінаріяорганічний йодelaminekelporganic iodineкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи використання дієтичної добавки «Еламін» у технології харчової продукціїThesishttps://orcid.org/0000-0002-4277-5782