Волосковець, Марія Вікторівна2021-09-172021-09-172021Волосковець, М. В. Дослідження ефективності очищення дифузійного соку з використанням модернізації відстійників та сучасних флокулянтів на ТОВ «Новооржицький цукровий завод» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марія Вікторівна Волосковець ; наук. керівник Наталія Альфредівна Гусятинська. – Київ, 2021. – 135 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35344otherдифузійний сіксік І сатураціївідстійник соку І сатураціїефект очищення дифузійного сокуфлокулянткафедра технології цукру і підготовки водиДослідження ефективності очищення дифузійного соку з використанням модернізації відстійників та сучасних флокулянтів на ТОВ «Новооржицький цукровий завод»Other