Перспективи удосконалення технології донатів підвищеної харчової цінності - Соцька, Анастасія Михайлівна; Саєнко, Софія Андріївна; Кохан, Олена Олександрівна (My University, 2024)
Наведено характеристику борошняного виробу донату. Запропоновано шляхи покращення його харчової цінності за рахунок часткової заміни пшеничного борошна борошном з бобових культур, а виготовлення начинки проводити на основі пюре з ягід кизилу.

The flour product donat is characterized. Ways of improving its nutritional value are proposed by partially replacing wheat flour with flour from legumes, and making the filling based on dogwood berry puree.
Keywords: донат; начинка; кизил; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; харчова цінність; donut; filling; dogwood berry; nutritional value