Осягнути неосяжне – окрилені романтикою подорожей - Каленська, Валентина Сергіївна (My University, 2018)
Туризм є одним із самих популярних видів відпочинку та однією із перспективних галузей світового господарства. Науково-допоміжний бібліографічний покажчик представляє наукові публікації з організації діяльності у сфері туризму, яка набула найбільш бурхливого розвитку в Україні на початку ХХІ ст. Покажчик охоплює період з 1990 по 2017 роки. Це монографії, навчальні посібники, наукові статті та публікації з періодичних видань. Покажчик адресовано науковцям, фахівцям у сфері туризму, викладачам, аспірантам, студентам та всім тим, кого цікавить розвиток туристичної діяльності на Україні.
Keywords: маркетинг туризму; туризм; туристична індустрія; менеджмент туризму; tourism marketing; tourism industry; tourism management