Грек, Олена ВікторівнаКрасуля, Олена ОлександрівнаХижняк, Наталія Олександрівна2013-04-032013-04-032011Патент 99573 UA, МПК А 23 С 21/08 Спосіб виробництва сироваткового напою / Грек О. В., Красуля О. О., Хижняк Н. О. ; заявник - патентовласник Національний університет харчових технологій. — № а 2011 12462 ; заявл. 24.10.2011 ; опубл. 27.08.2012, Бюл. № 16, 2012 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7217Спосіб виробництва сироваткового напою, який включає відбір і освітлення сироватки, пастеризацію, охолодження, фасування, який відрізняється тим, що перед фасуванням у сироватковий напій додають натуральний ароматизатор «Лимонно-кминний аромат» у кількості 0,02-0,04%. Method of manufacturing whey drink, which includes the selection of lighting and whey, pasteurization, refrigeration, packaging, wherein that before filling in whey drink added natural flavoring "Lemon-caraway flavor" in the amount of 0.02-0.04%uk-UKконцентрат квасного суслаkvass wort concentrateзакваскаyeastхарчові волокнаdietary fiberмолочна сироваткаwheyкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва сироваткового напою (Патент на винахід № 99573)Other