Шельпякова, Дар'я Андріївна2022-10-142022-10-142022Шельпякова, Д. А. Розроблення системи управління безпечністю виробництва яблучного соку з м’якоттю і цукром для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дар’я Андріївна Шельпякова ; наук. керівник Дар’я Дмитрівна Харгелія. – Київ, 2022. – 117 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38275otherкафедра експертизи харчових продуктівконсервна галузьсік яблучний з м’якоттю і цукромсистема управління безпечністюнебезпечні факториРозроблення системи управління безпечністю виробництва яблучного соку з м’якоттю і цукром для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»Other