Кохан, Олена ОлександрівнаДорохович, Антонелла МиколаївнаПетришин, Наталія Зеновіївна2012-06-282012-06-282008Гавва, О. О. Вплив фруктози та пакувальних матеріалів на термін зберігання кристалічного ірису / О. О. Гавва, А. М. Дорохович, Н. З. Петришин // Харчова промисловість. - 2008. - № 7. - С. 43-45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1942Досліджено вплив фруктози та пакувальних матеріалів на зміну основних показників якості кристалічного ірису протягом гарантійного терміну зберігання. Проведена оцінка якості зразків ірису за комплексним показником. Встановлено раціональне дозування фруктози, спосіб її внесення до рецептури, обрано раціональний пакувальний матеріал, що дозволило збільшити термін зберігання кристалічного ірису.uk-UKтермін зберіганнякристалічний ірисгігроскопічністьфруктозапакувальні матеріаликафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівperiod of storagecrystal irishygroscopicityfructosepacking materialsВплив фруктози та пакувальних матеріалів на термін зберігання кристалічного ірису