Пасічний, Василь МиколайовичСтрашинський, Ігор МирославовичАнісімова, Анна ВячеславівнаФурсік, Оксана Петрівна2017-03-042017-03-042016Патент на корисну модель № 110922 UA МПК A23L 29/00, A23L 29/294 (2016.01), A23L 29/238 (2016.01), A23J 1/00 Білоквмісна харчова композиція / Пасічний В. М., Страшинський І. М., Анісімова А. В., Фурсік О. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 2016 04097 ; заявл. 14.04.2016 ; опубл. 25.10.2016, Бюл. №20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24870Білоквмісна функціональна харчова композиція, що містить білковий компонент, в якості загусників містить – карбоксиметилцелюлозу та камідь гуару, в якості білкового компоненту містить білкові ізоляти рослинного походження, в якості загусників додатково містить карагенан, ксантанову камідь, також додатково містить харчову добавку кремнезем. The protein containing functional food composition comprising a protein component, as thickeners contains - carboxymethylcellulose gum and gum that as the protein component contains protein isolates plant origin, as thickeners in addition contains carrageenan, xanthan gum, additionally containing silica.білкові ізоляти рослинного походженняксантанова камідькремнезембелковые изоляты растительного происхожденияксантановая камедьprotein isolates plant originxanthan gumsilicaкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівБілоквмісна харчова композиціяOther