Солодко, Лілія МиколаївнаСімахіна, Галина Олександрівна2014-07-082014-07-082014Солодко, Лілія. Порівняльна оцінка протеїнової складової зеленої маси рослин різних культур / Лілія Солодко, Галина Сімахіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 101-103.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15956Зелена маса досліджених рослин вирізняється значними кількостями повноцінного за амінокислотним складом білку, тому вона є перспективним джерелом для отримання широкого спектру білковмісних продуктів та збагачувачів. The green mass of plants examined significant amounts of valuable features for amino acid composition of protein, so it is a promising source for a wide range of products and bilkovmisnyh dresser.uk-UKзелені рослинипротеїнзелена масаgreen massgreen plantsproteinкафедра технології оздоровчих продуктівПорівняльна оцінка протеїнової складової зеленої маси рослин різних культурOther