Спосіб виробництва молочно-білкового копреципітату (Деклараційний патент на корисну модель № 113382) - Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна (My University, 2017)
Спосіб виробництва молочно-білкового копреципітату, що включає первинну обробку рецептурних компонентів, введення в молочну сировину пюре калини, витримування для утворення згустку та його відпресовування. The method of production of milk-protein co-precipitate, which includes primary processing of prescription components, addition of the viburnum puree into dairy raw materials, aging for the formation of a clot and its compaction.
Keywords: молочно-білковий концентрат; молочна сировина; сколотини; калина; коагуляція; milk-protein concentrate; dairy raw materials; buttermilk; viburnum; coagulation; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції