Дослідження активності води сироватко-вершкових сирів - Овсієнко, Кіра Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна (My University, 2019)
Сироватко-вершкові сири з різною кількістю харчових волокон характеризувались зниженням показника активності води. Такі відхилення в значеннях зумовлені підвищеною водозв'язуючою здатністю Vicetal. Визначенням активності води можливо підтвердити вплив харчових волокон на параметри зберігання сироватко-вершкових сирів за нормативних температур.
Keywords: сироватка молочна; брюност; сироватко-вершковий сир; кафедра технології молока і молочних продуктів