Амінокислотний склад сирників на основі МБК - Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна (My University, 2017)
У роботі представлено амінокислотний склад сирників на основі молочно-білкового концентрату з журавлиною. The paper presents the amino acid composition of cheesecakes on the basis of a milk-protein concentrate with cranberry.
Keywords: сирники; молочно-білковий концентрат; амінокислотний склад; cheesecake; milk-protein concentrate; amino acid composition; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції