Гніцевич, Вікторія АльбертівнаДейниченко, Людмила Григорівна2017-10-052017-10-052017Гніцевич, В. А. Амінокислотний склад сирників на основі МБК / В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : друга міжнародна науково-практична конференція, 5–7 вересня 2017 р. : [матеріали конференції] / під заг. ред. Г. В. Дейниченка. – Харків : ХДУХТ, 2017. – С. 227-228.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25957У роботі представлено амінокислотний склад сирників на основі молочно-білкового концентрату з журавлиною. The paper presents the amino acid composition of cheesecakes on the basis of a milk-protein concentrate with cranberry.сирникимолочно-білковий концентратамінокислотний складcheesecakemilk-protein concentrateamino acid compositionкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїАмінокислотний склад сирників на основі МБКOther