Фролова, Наталія ЕпінетівнаЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаВальчук, Андрій ОлеговичБабенко, Оксана2024-11-082024-11-082020Дослідження насіння кропу в період молочної стиглості як ароматичної складової аюрведичної кулінарії / Н. Е. Фролова, А. Ю. Вальчук, О. А. Бабенко, Н. М. Ющенко // PLANTA+. Досягнення та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті доктора хімічних наук, професора Ніни Павлівни Максютіної (до 95-річчя від дня народження), м. Київ, 20–21 лютого 2020 р. – Київ : ПАЛИВОДА А. В., 2020. – C. 140–142.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45557ukаюрведаефірна оліяAnethumgraveolens L.паштет «Агні»аyurvedaessential oilAnethumgraveolens L."Agni" pateкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДослідження насіння кропу в період молочної стиглості як ароматичної складової аюрведичної кулінаріїThesishttps://orcid.org/0000-0001-9661-1540https://orcid.org/0000-0002-4277-5782