Обґрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях - Попова, Інна Вадимівна (My University, 2007)
Дисертація присвячена створенню технології фруктозо-олігосахаридних продуктів на основі переробки приодного інуліноноса цикорія. The dissertation is devoted to outworking the technologies of fructoseinuloolygosaccharide products based on natural inulin-containing crop – chicory.
Keywords: функціональні продукти; інулін; цикорій; інулоолігосахариди; гідроліз; кріогідроліз; фруктозо-інулоолігосахаридні продукти; functional products; chicory; inulin; inuloolygosaccharides; hydrolysis; cryohydrolysis; fructose-inuloolygosaccharide products; кафедра харчової хімії