Попова, Інна Вадимівна2013-07-122013-07-122007Попова, І. В. Обгрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Попова І. В. - К., 2007. - 22 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9120Дисертація присвячена створенню технології фруктозо-олігосахаридних продуктів на основі переробки приодного інуліноноса цикорія. The dissertation is devoted to outworking the technologies of fructoseinuloolygosaccharide products based on natural inulin-containing crop – chicory.otherфункціональні продуктиінулінцикорійінулоолігосахаридигідролізкріогідролізфруктозо-інулоолігосахаридні продуктиfunctional productschicoryinulininuloolygosaccharideshydrolysiscryohydrolysisfructose-inuloolygosaccharide productsкафедра харчової хіміїОбґрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіяхOther