Оболкіна, Віра ІллівнаКрапивницька, Ірина ОлексіївнаКамбулова, Юлія ВікторівнаОсипенко, Уляна Сергіївна2013-03-062013-03-062010Оболкіна, В. І. Пектинове оздоблення кондитерських напівфабрикатів – привабливо й корисно / В. І. Оболкіна, І. О. Крапивницька, Ю. В. Камбулова, У. С. Осіпенко // Продовольча індустрія АПК. - 2010. – № 3-4. – С. 17–19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6767В роботі показана ефективність застосування овочевої пектиновмісної сировини при створенні нового асортименту конкурентно спроможних кондитерських виробів. Визначено харчову цінність пюре та готових напівфабрикатів. Досліджено вплив β-каротину на органолептичні показники готових виробів. The paper shows how the use of raw vegetable peсtin products when creating a new range of competitively capable confectionery. Determined the nutritional value of mash and semi-finished. The effect of β-carotene on the organoleptic properties of finished products.uk-UKпектинпюрекондитерські виробиоздоблювальний напівфабрикатовочева сировинаvegetable raw materialstrim cake mixpectinmashconfectionery productsкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПектинове оздоблення кондитерських напівфабрикатів – привабливо й корисноArticle