Пектинове оздоблення кондитерських напівфабрикатів – привабливо й корисно - Оболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Осипенко, Уляна Сергіївна (My University, 2010)
В роботі показана ефективність застосування овочевої пектиновмісної сировини при створенні нового асортименту конкурентно спроможних кондитерських виробів. Визначено харчову цінність пюре та готових напівфабрикатів. Досліджено вплив β-каротину на органолептичні показники готових виробів. The paper shows how the use of raw vegetable peсtin products when creating a new range of competitively capable confectionery. Determined the nutritional value of mash and semi-finished. The effect of β-carotene on the organoleptic properties of finished products.
Keywords: пектин; пюре; кондитерські вироби; оздоблювальний напівфабрикат; овочева сировина; vegetable raw materials; trim cake mix; pectin; mash; confectionery products; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів