Глошанчук, Катерина ОлександрівнаКуц, Анатолій МихайловичМудрак, Тетяна Омелянівна2016-06-212016-06-212016Глошанчук, К. Дослідження та удосконалення технології зброджування мелясного сусла з використанням нової осмофільною термотолерантною расою дріжджів / Катерина Глошанчук, Анатолій Куц, Тетяна Мудрак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 234.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23678Дослідити технологічні властивості нової осмофільної термотолерантної раси дріжджів В-16, яка була селекційована на кафедрі біотехнології продуктів і виноробства, в умовах зброджування мелясного сусла підвищеної концентрації сухих речовин.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствамелясне суслораси дріжджівбурякова мелясабражказброджуваннябродіннямеллассное суслорасы дрожжейсвекольная патокасбраживанияброжениеmolasses wortrace yeastbeet molassesmashfermentationДослідження та удосконалення технології зброджування мелясного сусла з використанням нової осмофільною термотолерантною расою дріжджівThesis