Дослідження реологічних властивостей низькокалорійних емульсійних соусів з овочевими порошками - Нєміріч, Олександра Володимирівна; Студзінська, Марина Олександрівна (My University, 2014)
Емульсійні соуси є поширеними в раціоні харчування населення і представлені полікомпонентними системами. Продукти з високим вмістом — є незамінним фактором харчування людей, так як саме ці продукти задовольняють потреби організму в жирах та жиророзчинних інгредієнтах. Emulsion sauces are common in the diet of the population and are multicomponent systems. Foods high - is an indispensable factor in human nutrition, as these products meet the body's need fats and fat-soluble ingredients.
Keywords: полікомпонентні системи; рослинна сушена сировина; емульсійні соуси; multicomponent system; dried vegetable raw materials; emulsion sauces; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції