Комерційна діяльність посередницьких підприємств - Сінгаєвський, Ігор Олегович; Розумей, Світлана Борисівна; Гаврилова, Тетяна Василівна (My University, 2012)
В конспекті лекцій представлений навчальний матеріал дисципліни «Комерційна діяльність посередницьких підприємств». Метою дисципліни є вивчення механізму та сучасної практики комерційної діяльності підприємств, законодавчі процеси в комерційній діяльності, а також комерційні процеси, що здійснюються посередницькими організаціями в сфері товарного обігу. In Lecture notes presented course material subject "Commercial activity of intermediary companies." The purpose of discipline is to study the mechanisms and practices of modern business enterprises, the legislative process in commercial activities and commercial processes undertaken intermediary organizations in the sphere of commodity circulation.
Keywords: комерція; commerce; збут; sale; оптовий продаж; wholesale; роздрібний продаж; retail; посередники; intermediaries; кафедра маркетингу