Ігрове дозвілля в індустрії гостинності - Шидловська, Олена Броніславівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна (My University, 2024)
Стаття розглядає актуальність розвитку готельного бізнесу в Україні в умовах економічної нестабільності та збільшення конкуренції. Звертається увага на значення інновацій у привабленні клієнтів та забезпеченні конкурентоспроможності готелів. Досліджується попит споживачів на нові форми відпочинку, зокрема на азартні ігри, що стимулює розробку інноваційних послуг для готельних підприємств, таких як ігрові клуби з онлайн-казино. Мета роботи полягає у створенні готелю з інноваційними послугами ігрового дозвілля з метою підвищення конкурентоспроможності готелів та розвитку туристичної галузі в Голосієвському районі м. Києва

The article examines the relevance of hotel business development in Ukraine in conditions of economic instability and increased competition. Attention is drawn to the importance of innovation in attracting customers and ensuring the competitiveness of hotels. Consumer demand for new forms of recreation, in particular for gambling, is being studied, which stimulates the development of innovative services for hotel enterprises, such as gaming clubs with online casinos. The goal of the work is to create a hotel with innovative game leisure services in order to increase the competitiveness of hotels and develop the tourism industry in the Holosiivskyi district of Kyiv
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; онлайн-казино; ігрові автомати; готель; послуги; online casino; slot machines; hotel; services