Особливості організації міжнародного перевезення вантажів - Баталова, Тамара Володимирівна; Баталова (Понежда), Олена Анатоліївна (My University, 2023)
Розглянуті особливості організації міжнародного перевезення вантажів та подані рекомендації щодо транспортного супровіду експедитором. The peculiarities of the organization of the international transportation of goods were considered and the recommendations regarding transport support by the forwarder were presented.
Keywords: вантажні перевезення; міжнародні перевезення; freight transportation; international transportation; кафедра економіки праці та менеджменту