Мехед, Роман ВасильовичСтрашинський, Ігор МирославовичГончаров, Георгій Іванович2019-06-122019-06-122019Страшинський, І. М. Використання харчових волокон у технології м`ясопродуктів / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, Р. В. Мехед // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 362.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29684uk-UKхарчові волокнаклітковинатехнологіярецептурасировинам`ясопродуктиfood fibersfibertechnologyreciperaw materialsmeat productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання харчових волокон у технології м`ясопродуктівThesis