Фотозахисний крем з комплексом антиоксидантів - Кричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Ганна; Здесенко, Я. І.; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна (My University, 2014)
Одним з перспективних напрямків виробництва косметичних засобів є створення продукції з високоактивними речовинами природного походження, що має фотозахисні властивості. Завданням нашої розробки рецептура фотозахисного крему з використанням доступних, стабільних компонентів природного походження. One of the promising areas of production of cosmetics is to create products with highly substances of natural origin that has sunscreen properties. The objective of our development sunscreen cream recipes using affordable, stable components of natural origin.
Keywords: крем; антиоксиданти; косметичні засоби; cream; antioxidants; cosmetic products; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів