Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаТопчій, Оксана АнатоліївнаКорзун, Віталій Наумович2013-04-032013-04-032007Крижова, Ю. П. Розширення асортименту м'ясних продуктів для профілактичного харчування / Ю. П. Крижова, О. А. Топчій, В. Н. Корзун // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С. З. Гжицького. – 2007. – Т. 9, № 2 (33), Ч. 2. – С. 145–147.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7215Обґрунтована необхідність розширення асортименту харчових продуктів для профілактичного харчування та розроблені рецептури м'ясних та рибних котлет з використанням морських водоростей, які забезпечують надходження в організм необхідних вітамінів та мікроелементів, зокрема йоду. Substantiatedv the necessity for expansion of food assortment and preventive products ,developed the recipes of meat and fish cutlets with the use of seeweeds which ensure the supply of the necessary vitamins and microelements, particular iodine, in organism.otherмікроелементирослинна та тваринна сировинаводоростіальгінат натріюпрофілактичне харчуванняmicroelementsvegetable and animal raw materialsseaweedssodium alginatepreventive dietкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозширення асортименту м'ясних продуктів для профілактичного харчуванняArticle