Шляхи енергозбереження в харчовій промисловості та перспективні джерела енергоресурсів - Українець, Анатолій Іванович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Шиян, Петро Леонідович; Олійнічук, Сергій Тимофійович (My University, 2006)
Розглянуто пріоритетні енергозбережні заходи, спрямовані на зростання ефективності харчової промисловості.
Keywords: умовне паливо; біопаливо; біогаз; нетрадиційні джерела енергії; условное топливо; биотопливо; биогаз; нетрадиционные источники энергии; conditional fuel; biofuels; biogas; nonconventional energy sources; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства