Вашека, Оксана МиколаївнаРашевська, Тамара Олексіївна2013-09-232013-09-232011Вашека, О. М. Дослідження мікроструктури суспензій порошків із моркви та вивчення впливу добавки на водну фазу збагаченого вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2011. – Вип. 27. – С. 199–206.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9879У статті наведено результати досліджень мікроструктури суспензій порошків із моркви кріогенного та холодного розпилювального сушіння. Показано переваги використання порошку холодного розпилювального сушіння при виробництві збагаченого вершкового масла. Досліджено зміни дисперсності та форми зв’язків вологи водної фази у збагаченому маслі при зберіганні. The results of studies of the microstructure of suspensions of carrot powder and cold cryogenic spray drying. Priorities established using cold powder spray drying production of enriched butter. The changes in the form of dispersion relations and the redistribution of moisture-rich aqueous phase oil during storage.otherпорошок із морквизбагачене вершкове маслодисперсністьформи зв’язків вологипорошок морковиcarrot powderenrichment butterdispersionforms of bond moistureкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження мікроструктури суспензій порошків із моркви та вивчення впливу добавки на водну фазу збагаченого вершкового маслаArticle