Корнєва, Інна Олексіївна2016-05-102016-05-102016Корнєва, І. О. Стратегії управління кейтерінговою компанією / І. О. Корнєва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – 505 с. – С. 392.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23099Розглянуті різні стратегії управління кейтерінговою компанією. Обґрунтовано вибір підходящої стратегії для кейтерінгової компанії. Different management strategies keyterynhovuyu company. The choice of a suitable strategy for the catering company.uk-UKринок кейтерінгуmarket cateringстратегія управлінняmanagementдиверсифікація бізнесуdiversificationвузькопрофільний розвитокnarrow developmentкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуСтратегії управління кейтерінговою компанієюOther