Стратегії управління кейтерінговою компанією - Корнєва, Інна Олексіївна (My University, 2016)
Розглянуті різні стратегії управління кейтерінговою компанією. Обґрунтовано вибір підходящої стратегії для кейтерінгової компанії. Different management strategies keyterynhovuyu company. The choice of a suitable strategy for the catering company.
Keywords: ринок кейтерінгу; market catering; стратегія управління; management; диверсифікація бізнесу; diversification; вузькопрофільний розвиток; narrow development; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу