Використання інформаційних технологій в освіті - Кияшко, Оксана Василівна (My University, 2009)
Стаття показує необхідність використання нових інформаційних технологій та засобів у сучасній освіті. Звертаємо увагу на збереженні важливості ролі викладача. The article shows the necessity of informational technology using and new means of up-to-date education Pay great attention to the storage of teacher's role there.
Keywords: дистанційна освіта; інновації (освіта); distance education; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації