Проблема адаптації вітчизняних підприємств до програм по альтернативному енергозабезпеченню - Струнін, Віктор Володимирович (Струнін, В. В. Проблема адаптації вітчизняних підприємств до програм по альтернативному енергозабезпеченню / В. В. Струнін // Проблеми економіки підприємств в умовах сталого розвитку : матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції: тези доповідей. – К.: НУХТ, 2008. – С. 71-72, 2008)
Розглянуто значення відновлюваних джерел енергії для забезпечення узгодження економічної, екологічної та соціальної складових розвитку. It is reviewed the importance of renewable energy sources for ensuring the harmonization of economic, ecological and social components of development.
Keywords: енергія; науково-технічний прогрес; відновлювані джерела; energy; scientific and technical progress; renewable sources; кафедра економіки праці та менеджменту