Приріст вологості в лущеній пшениці - Харченко, Євген Іванович; Терещенко, Тетяна Олексіївна (My University, 2017)
Наведено результати досліджень впливу індекса лущення на изменение вологості за рахунок зниження вмісту оболонок в пшениці. The results of studies of the effect of the dehulling index on the change in moisture due to a decrease in the content of shells in wheat are presented.
Keywords: лущення; пшениця; вологість; dehulling; wheat; moisture; кафедра технології зберігання і переробки зерна