Сучасний стан та проблеми розвитку підприємств готельного і ресторанного бізнесу - Керанчук, Тетяна Львівна (My University, 2013)
У статті проведено аналіз економічного стану і фінансових результатів функціонування підприємств готельного та ресторанного бізнесу. Розглянуто актуальні проблеми розвитку індустрії гостинності. Запропоновано можливі способи підвищення конкурентоспроможності та ефективності функціонування готелів та ресторанів. The article analyzes the economic situation and the financial results of the operation of enterprises of hotel and restaurant business. The actual problems of the development of the hospitality industry. The possible ways to improve the competitiveness and efficiency of the operation of hotels and restaurants.
Keywords: товарообіг; дохід; операційні витрати; капітальні вкладення; фінансовий результат; конкурентоспроможність; turnover; profit; operating costs; capital expenditures; financial results; competitiveness; кафедра економіки і права