Склад смузі "Фітнес" (Деклараційний патент на корисну модель № 112819) - Силка, Ірина Миколаївна; Семененко, Юлія Андріївна; Польовик, Володимир Вікторович (My University, 2016)
Склад смузі, що містить йогурт 1,0 % жирності, який відрізняється тим, що містить пюре щавнату, насіння чіа, м'яту, арахіс, мед. The composition of the smoothie, which contains yogurt 1.0% fat, differs in that it contains mashed sorrel, chia seeds, mint, peanuts, honey.
Keywords: смузі; йогурт; пюре щавната; насіння чіа; м’ята; арахіс; мед smoothie; yogurt; sorrel puree; chia seeds; mint; peanuts; honey; ‎кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції