Шейко, Таміла ВолодимирівнаМельник, Людмила Миколаївна2013-05-152013-05-152011Патент на винахід № 93784, UA МПК С12Н 1/02. Спосіб очищення овочевого соку / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник ; власник Національний університет харчових технологій. – а200911208 ; заявл. 04.11.2011 ; опубл. 10.03.2011, Бюл. № 5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7785Спосіб очищення овочевого соку, що передбачає вилучення пектинових речовин, який відрізняється тим, що вилучення пектинових речовин проводять шляхом адсорбційного очищення соку природним вуглецевовмісним мінералом шунгітом в кількості 2,44-4,76 мас.% при тривалості обробки соку протягом 20-30 хв. Method of purification of vegetable juice, which involves extracting pectin, characterized in that the pectin extraction is carried out by adsorption juice purification vuhletsevovmisnym natural mineral Shung in the number of 2,44-4,76 wt.% For the duration of processing juice for 20-30 minutes.otherсікадсорбціяшунгітпектиниjuiceadsorptionshungitepectinкафедра процесів і апаратів харчових виробництвСпосіб очищення овочевого соку (Патент на винахід № 93784)Other