Підвищення культури безпеки у населення та порядок дій під час повені - Авдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Олена Володимирівна; Матиящук, Андрій Миколайович (My University, 2014)
Розглянуто основні небезпеки для людини, що виникають внаслідок настання повені та заходи, щодо уникнення небезпечних чинників внаслідок руйнування будівель після затоплення водою. The main danger to humans resulting from the occurrence of floods and measures to avoid hazards due to destruction of buildings afner flooding water.
Keywords: повінь; будинок; електричний струм; газ; фундамент; вода; water; flood; house; electricity; gas; foundation; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції