Волкова, Дар'я СергіївнаБасюк, Дарія Іванівна2015-03-312015-03-312015Волкова, Д. С. Інноваційні подачі вин у закладах РГ / Д. С. Волкова, Д. І. Басюк // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 87-88.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19991Винна карта (альтернативна назва - «карта вин») - це асортиментний перелік, прейскурант вин у ресторані. Випускається у вигляді окремого каталогу на щільному папері в шкіряній палітурці або окремим розділом загального меню ресторану. Винна карта залежить від стилю, орієнтованості кухні, асортименту страв та інших особливостей концепції закладу ресторанного господарства. Wine (alternative title - "Wine") - a list of assortment, price list wines in the restaurant. Available in a separate directory on thick paper, leather-bound or separate section the general restaurant menu. Wine depends on the style, orientation cuisine, variety of dishes and other features the concept of institution restaurants.otherвиноінноваційні подачіасортиментwineinnovative feedassortmentкафедра туристичного та готельного бізнесуІнноваційні подачі вин у закладах РГOther