Інноваційні подачі вин у закладах РГ - Волкова, Дар'я Сергіївна; Басюк, Дарія Іванівна (My University, 2015)
Винна карта (альтернативна назва - «карта вин») - це асортиментний перелік, прейскурант вин у ресторані. Випускається у вигляді окремого каталогу на щільному папері в шкіряній палітурці або окремим розділом загального меню ресторану. Винна карта залежить від стилю, орієнтованості кухні, асортименту страв та інших особливостей концепції закладу ресторанного господарства.
Keywords: винна карта; wine list; кафедра туристичного та готельного бізнесу