Дорохович, Антонелла МиколаївнаКохан, Олена Олександрівна2013-11-152013-11-152005Пат. № 10819 UA, МПК A23G 3/00 (2006.01) A23G 3/34 (2006.01) Пориста карамель / Дорохович А. М., Гавва О. О.; заявник Національний університет харчових технологій. – № u200506452; заявл. 30.06.05; опубл. 15.11.05, Бюл. № 11, 2005 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11359Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру карамелі, що містить цукор, патоку, смакові речовини та барвники, яка відрізняється тим, що додатково містить лимонну кислоту, гідросульфат натрію та глюконо-дельта-лактон. Запропонована карамель характеризується пористою структурою.uk-UKкарамельрецептуралимонна кислотагідрокарбонат натріюпориста структураporous structurecaramelcompositioncitric acidsodium hydrogen carbonateкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПориста карамель (Патент на корисну модель № 10819)Other