До проблем розвитку харчової промисловості - Кириченко, Ольга Миколаївна (My University, 2000)
Проаналізовано економічний стан харчової промисловості та напрямки її розвитку. Автор виділяє ключові проблеми, визначає шляхи їх вирішення і пропонує ряд нормативно-правових та економічних заходів. The economic condition of the food industry and directions for intensification of its development are analyzed. The author separates key problems, defines way of their solution, and proposes a number of measures of the normative-legal and economic character.
Keywords: харчова промисловість; зовнішньоекономічна діяльність; державне регулювання; розвиток; food industry; foreign economic activity; development; government regulation; кафедра економіки праці та менеджменту