Lulka, AlexanderMironchuk, ValeriyLiulka, Dmytro2020-03-032020-03-032016Liulka, O. The extracting of saccharose from the beet cossettes of different types / O. Liulka, V. Myronchuk, D. Liulka // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food : Book of Abstracts, 23-26 May 2016. – Kyiv : NUFT, 2016. – P. 271.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30957Досліджено процес екстрагування сахарози з бурякової стружки різних поперечних перерізів. Від профілю стружки залежать її якість, механічні характеристики, втрати сахарози в жомі, якість екстракту та енергетичні витрати.enстружкатрикутнийплоско-гребінчастийекстрагуванняпоперечний перерізcossettestriangularplane-combextractioncross-sectionтехнологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра готельно-ресторанної справиThe extracting of saccharose from the beet cossettes of different typesThesis