The extracting of saccharose from the beet cossettes of different types - Lulka, Alexander; Mironchuk, Valeriy; Liulka, Dmytro (My University, 2016)
Досліджено процес екстрагування сахарози з бурякової стружки різних поперечних перерізів. Від профілю стружки залежать її якість, механічні характеристики, втрати сахарози в жомі, якість екстракту та енергетичні витрати.
Keywords: стружка; трикутний; плоско-гребінчастий; екстрагування; поперечний переріз; cossettes; triangular; plane-comb; extraction; cross-section; технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра готельно-ресторанної справи