Аналіз системи управління процесами очищення і знешкодження промислових стічних вод - Тимощук, Олександр Ігорович; Заєць, Наталія Анатоліївна (My University, 2017)
Умови вирощування грибів мають свої особливості. Так, температура повітря в період зростання шампіньйонів повинна підтримуватися у діапазоні 18…20 ºС. Вихід за межі діапазону викликає погіршення якості плодових тіл і зниження врожайності. The conditions for growing mushrooms have their own characteristics. Thus, the air temperature during the growth of champignons should be maintained in the range of 18 ... 20 ° C. The out-of-range causes deterioration in the quality of fruit bodies and a decrease in yield.
Keywords: стічні води; забруднення; водопровідна питна вода; технічна вода; wastewater; pollution; tap water; process water; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка