Ясінська, Валерія ОлександрівнаСеменова, Олена ІванівнаБублієнко, Наталія Олександрівна2019-11-252019-11-252019Ясінська, В. О. Біологічне очищення стічних вод м’ясопереробної галузі / В. О. Ясінська, О. І. Семенова, Н. О. Бублієнко // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 7-8 листопада 2019 р. – Xарків : НФаУ, 2019. – Вип. 6. – С. 528–529.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30394Наведена характеристика стічних вод м’ясопереробної галузі. Показано, що ці стоки належать до концентрованих. Запропоноване анаеробно-аеробне очищення стічних вод. Дана характеристика мікроорганізмів, які беруть участь в очищенні. Показана можливість отримання біогазу як альтернативного джерела енергії. The characteristics of the wastewater of the meat processing industry are given. It is shown that these drains are concentrated. Anaerobic-aerobic wastewater treatment is proposed. This is a characteristic of the microorganisms involved in the purification. The possibility of obtaining biogas as an alternative energy source is shown.uk-UKм’ясопереробна галузьстічні водибіологічне очищенняbiologicaltreatmentmeatprocessingsewageкафедра екології та екоменеджментуБіологічне очищення стічних вод м’ясопереробної галузіThesis