Варанкіна, ОлександраТонюк, М.Радзієвська, Ірина Гіронтіївна2014-07-172014-07-172014Варанкіна, О. Дослідження впливу норми внесення кориці на фізико-хімічні показники якості спеціального пива / Олександра Варанкіна, Марина Тонюк, Ірина Радзієвська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 521-522.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16212Встановлено вплив норми внесення кориці на фізико-хімічні показники якості кондиційованого пива з концентрацією сухих речовин у початковому суслі 16 %. The effect of application rate of cinnamon on physical and chemical properties as a conditioned beer with a concentration of solids in the original wort 16%.uk-UKфізико-хімічні показникикорицяпивоphysical and chemical propertiesbeercinnamonкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівДослідження впливу норми внесення кориці на фізико-хімічні показники якості спеціального пиваOther