Кутас, Олена Олександрівна2020-10-152020-10-152018Кутас, О. О. Роль концентрації та інтеграції у підвищенні конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості / О. О. Кутас // Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах : матеріали ХІV Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2018 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 25-27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31986Посилення інтеграційної взаємодії та формування інтегрованих структур є одним з напрямів підвищення ефективності діяльності в умовах невизначеності впливу зовнішнього середовища та поширення глобалізації. Корпоративне об’єднання підприємств м’ясної промисловості має забезпечувати певні стратегічні пріоритети, які будуть формувати високий рівень конкурентоспроможності підприємств. Strengthening integration interaction and the formation of integrated structures is one of the ways to increase the efficiency of activities in the uncertainty of the external environment and the spread of globalization. The corporate association of meat enterprises should provide certain strategic priorities that will form a high level of competitiveness of enterprises.кафедра економіки праці та менеджментуконцентраціяінтеграціяконкурентоспроможністьм’ясна промисловістьconcentrationintegrationcompetitivenessmeat industryРоль концентрації та інтеграції у підвищенні конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловостіThesis