Використання гідроколоїдів у харчовому виробництві - Корецька, Ірина Львівна; Манк, Валерій Веніамінович; Бахмач, Володимир Олександрович (My University, 2012)
Досліджено ефективність використання гідроколоїдів при виробництві харчових продуктів. The efficiency of the use of hydrocolloids in food production.
Keywords: гідроколоїди; структура; стабілізація; майонез; hydrocolloids; structure; stabilization; mayonnaise; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції