Кір’янова, Ганна АнатоліївнаКорецька, Ірина ЛьвівнаМанк, Валерій ВеніаміновичБахмач, Володимир Олександрович2012-09-132012-09-132012Кір’янова, Г. А. Використання гідроколоїдів у харчовому виробництві / Г. А. Кір’янова, І. Л. Корецька, В. В. Манк, В. О. Бахмач // Вісник НТУ ХПІ. – 2003. – Вип. 16. – С. 235-239.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2555Досліджено ефективність використання гідроколоїдів при виробництві харчових продуктів. The efficiency of the use of hydrocolloids in food production.uk-UKгідроколоїдиструктурастабілізаціямайонезhydrocolloidsstructurestabilizationmayonnaiseкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання гідроколоїдів у харчовому виробництвіArticle