Удосконалення конструкції ротаційної сушарки для сушіння насіння соняшника - Жеребіцька, Тетяна Анатоліївна (My University, 2012)
Наведена конструкція сушарки для сушіння насіння соняшника та напрямки її удосконалення. The above design of of the dryer to dry sunflower seeds and directions for its improvement.
Keywords: насіння соняшнику; ротаційна сушарка; sunflower seeds; rotary dryer; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування