Управління стратегічним потенціалом підприємства - Волощук, Георгій Олександрович; Слободян, Наталія Ярославівна (РВЦ НУХТ, 2012)
У статті досліджено теоретичні основи стратегічного потенціалу підприємства та його види. Розкрито сутність управління стратегічним потенціалом підприємства, виділено характерні риси досліджуваної категорії та фактори, що впливають на неї. Розглянуто етапи управління стратегічним потенціалом підприємства.

The article examines the theoretical foundations of the strategic potential of the company and its species. The essence of strategic potential of enterprises selected characteristics of the studied categories and factors affecting it. The stages of strategic potential of the enterprise.
Keywords: стратегічний потенціал; strategic potential; кафедра економіки і права; управління; підприємство; management; enterprise