Литовченко, Олександр МихайловичТокар, Анастасія ЮхимівнаЛяшенко, Юлія ЮріївнаКузьмін, Олег Володимирович2025-01-242024Розроблення оздоровчо-профілактичного безалкогольного бальзаму на основі плодово-ягідної і лікарської сировини / О. М. Литовченко, А. Ю. Токар, Ю. Ю. Ляшенко, О. В. Кузьмін // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19 грудня 2023 р., м. Полтава. – Полтава : ПДАУ, 2023. – С. 204–206.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46669The study presents the development of a high-value non-alcoholic balm "Honey Velvet" enriched with fruit, berry, and medicinal plant extracts for health promotionДослідження присвячено розробленню безалкогольного бальзаму «Медовий оксамит» із високою біологічною цінністю на основі плодово-ягідної і лікарської сировини для зміцнення здоров’яukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїnon-alcoholic balmfunctional beveragesfruit and berry raw materialsmedicinal plantshoneytechnologynutritional valueбезалкогольний бальзамплодово-ягідна сировинафункціональні напоїлікарські рослинимедтехнологіяхарчова цінністьРозроблення оздоровчо-профілактичного безалкогольного бальзаму на основі плодово-ягідної і лікарської сировиниThesishttps://orcid.org/0000-0001-9321-6684