Марценюк, Олександр СтепановичШевченко, Олександр ЮхимовичМалежик, Іван ФедоровичЗав'ялов, Володимир Леонідович2016-09-232016-09-232014Кафедра процесів i апаратів харчових виробництв НУХТ. Досягнення наукової школи професора В. М. Стабнікова / О. С. Марценюк, О. Ю. Шевченко, І. Ф. Малежик, В. Л. Зав’ялов // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2014. - № 15. - С. 78-84.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24185Показано важливу роль співробітників кафедри, послідовників наукової школи професора В.М. Стабнікова «Теорія і практика процесів масообміну в харчових виробництвах» у створенні і розвитку науки «Процеси і апарати харчових виробництв», як теоретичної основи харчових технологій.uk-UKкафедра процесів і апаратів харчових виробництвнаукова школамасообміноновлення поверхні контакту фазscientific school facultymass transferupdating of phases contact surfaceКафедра процесів i апаратів харчових виробництв НУХТ. Досягнення наукової школи професора В. М. СтабніковаArticle