Кафедра процесів i апаратів харчових виробництв НУХТ. Досягнення наукової школи професора В. М. Стабнікова - Марценюк, Олександр Степанович; Шевченко, Олександр Юхимович; Малежик, Іван Федорович; Зав'ялов, Володимир Леонідович (My University, 2014)
Показано важливу роль співробітників кафедри, послідовників наукової школи професора В.М. Стабнікова «Теорія і практика процесів масообміну в харчових виробництвах» у створенні і розвитку науки «Процеси і апарати харчових виробництв», як теоретичної основи харчових технологій.
Keywords: кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; наукова школа; масообмін; оновлення поверхні контакту фаз; scientific school faculty; mass transfer; updating of phases contact surface