Використання активних методів навчання при вивченні дисциплін "Безпека життєдіяльності" та "Цивільний захист" - Слободян, Ольга Петрівна; Нещадим, Лариса Петрівна; Заєць, Віра Анатоліївна; Іжевська, Діана Анатоліївна (My University, 2015)
Активні методи навчання створюють атмосферу пошуку, особисті прийняття рішень, підвищують і розвивають процес навчання, загострюють інтерес до сприймання навчального матеріалу. Active teaching methods create an atmosphere of search, personal decision-making, enhance and develop the learning process, and exacerbate the interest in the perception of learning material.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; надзвичайна ситуація; діалог; методи навчання; emergency; dialogue; teaching methods