Білково-жирова емульсія з кров’ю (Патент на винахід № 70714) - Пасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович; Жук, Ігор Зіновієвич; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна (My University, 2007)
Розроблено білково-жирова емульсія з кров’ю, що включає ковбасну шкірку свинячу або ковбасну жилку, бульйон або воду, свинячий жир або шпик, сіль, яка відрізняється тим, що додатково додається стабілізований розчин крові з молоком, гідратована рослинна білоквмісна сировина функціональна добавка. A protein-fat emulsion with blood, which includes sausage or pork rind sausage vein, broth or water, lard or bacon, salt, wherein further added solution stabilized blood with milk, hydrated vegetable raw bilokvmisna functional additive.
Keywords: білково-жирова емульсія; функціональна добавка; protein-fat emulsion; functional additive; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів