Пасічний, Василь МиколайовичСабадаш, Петро МиколайовичЖук, Ігор ЗіновієвичТимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна2013-03-042013-03-042007Пат. 70714 Україна, МПК (2006) A 23 J 3/00. Білково-жирова емульсія з кров’ю / Пасічний В. М., Кремешна І. В., Жук І. З. ; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій. – № 20031212348 ; заявл. 25.12.2003 ; опубл. 27.08.2007. Бюл. № 13, 2007.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6715Розроблено білково-жирова емульсія з кров’ю, що включає ковбасну шкірку свинячу або ковбасну жилку, бульйон або воду, свинячий жир або шпик, сіль, яка відрізняється тим, що додатково додається стабілізований розчин крові з молоком, гідратована рослинна білоквмісна сировина функціональна добавка. A protein-fat emulsion with blood, which includes sausage or pork rind sausage vein, broth or water, lard or bacon, salt, wherein further added solution stabilized blood with milk, hydrated vegetable raw bilokvmisna functional additive.otherбілково-жирова емульсіяфункціональна добавкаprotein-fat emulsionfunctional additiveкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівБілково-жирова емульсія з кров’ю (Патент на винахід № 70714)Other