Приходько, Юлія СергіївнаДробот, Віра Іванівна2016-10-122016-10-122016Приходько, Ю. С. Перспективи використання сорго в технології хлібобулочних виробів / Ю. С. Приходько, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 137.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24417Несприятлива екологія, низька біологічна та харчова цінність сучасних харчових продуктів та інші фактори призвели до значного погіршення стану здоров’я населення України. Хліб один з найбільш уживаних населенням продуктів харчування. Unfavorable environment, low biological and nutritional value of modern food production and other factors resulted in a significant deterioration of health of Ukraine. Bread is one of the most used public food.uk-UKсоргохлібобулочні виробиборошноfloursorghumbaked goodsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПерспективи використання сорго в технології хлібобулочних виробівOther