Перспективи використання сорго в технології хлібобулочних виробів - Приходько, Юлія Сергіївна; Дробот, Віра Іванівна (My University, 2016)
Несприятлива екологія, низька біологічна та харчова цінність сучасних харчових продуктів та інші фактори призвели до значного погіршення стану здоров’я населення України. Хліб один з найбільш уживаних населенням продуктів харчування. Unfavorable environment, low biological and nutritional value of modern food production and other factors resulted in a significant deterioration of health of Ukraine. Bread is one of the most used public food.
Keywords: сорго; хлібобулочні вироби; борошно; flour; sorghum; baked goods; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів